Kombardo Expressen

Lynbus mellem landsdelene

Nyhed: hent app til iOS og Android

Nyhed: hent app til iOS og Android

Læs mere her

Barnevogne og cykler skal købes på appen!

Vi har samlet alle Kombardo Expressens muligheder for tilkøb på appen, og det betyder, at du nu skal bruge appen, hvis du vil købe en tur inkl. fx. cykel eller barnevogn.

Du kan selvfølgelig stadig købe din almindelige billet på Expressens hjemmeside, men det er blot ikke længere muligt at tilføje cykel eller barnevogn på hjemmesiden.

Har du allerede købt en enkeltbillet på hjemmesiden og vil tilføje cykel eller barnevogn, kan du bruge dit reservationsnummer og telefonnummer til at lægge billetten ind i appen, og så længe du ikke ændrer afgangstidspunkt, så kan du her tilføje den to- eller firehjulede uden ekstra gebyrer. Har du købt en returbillet på hjemmesiden, så er det ikke muligt at tilføje tilkøb på appen. Henvend dig til kombardo@kombardoexpressen.dk, som vil hjælpe dig videre.

Så kombardo med din cykel og barnevogn!

Hent appen her

NYHED på hurtigfærgen!

Nu er der godt nyt til dig, der vil forkæles med god kaffe eller te, når Kombardo Expressen kører om bord på MOLSLINJEN. 

Fra uge 40 og 41 hedder kaffebaren om bord på hurtigfærgerne BARISTA’S COFFEE SHOP, og her finder du både luksuskaffe- og te, lækkert bagværk og søde fristelser af høj kvalitet.

Glæd dig til at varme dig på en kaffeoplevelse fuld af kvalitet, bæredygtighed og forkælelse.

Se menukort, og læs mere her

Hent Kombardo Expressens nye app

Med Kombardo Expressens app til Android og iOS har du altid over 275 ugentlige afgange med expressen lige ved hånden!

Med appen kan du let og hurtigt booke billet til alle Kombardo Expressens ruter fra København til Aarhus, Aalborg og Rønne. Og nu kan du ikke blot let booke og ændre din billet, når du har hentet appen, har du også adgang til en række nye tilkøb, der kan gøre din rejse endnu bedre.

Vælg f.eks. om du vil sidde ved siden af en rejsemakker, eller reservere et sæde forrest i bussen. Ønsker du at medbringe ekstra bagage, så tilføjes det nemt til din billet. Ved at hente appen får du let overblik over din rejse og dine muligheder. Appen hedder ’KOMBARDO EXPRESSEN’.

Så bliver det ikke nemmere eller hurtigere at skyde genvej i Danmark - Kombardo!

Læs mere, og hent app

Kombardo Expressen Rønne - Kbh stopper i lufthavnen!

Fra søndag d. 1. september lægger alle Kombardo Expressens afgange mellem Rønne og København vejen forbi Københavns Lufthavn. 

Bornholmerne og øens gæster kan altså starte og slutte deres flyrejse på Kombardo Expressen. Kombardo Expressens køreplan ændres ikke med det nye stop, og busgæsterne skal bare møde op ved stoppet i lufthavnen på samme tid som mødetidspunktet i Ingerslevsgade.

Du finder stoppestedet i Københavns Lufthavn ud for P-10 ved terminal 3 på Ellehammersvej - det er samme sted som rute 700 holder.

 

Book billet

Aalborg - København fra 99,-

Rejs lynhurtigt, billigt og direkte mellem Aalborg og København – kun med et kort stop på rutebilstationen i Aarhus og en kaffepause om bord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Du kan komme fra Kennedy Arkaden i Aalborg til Ingerslevsgade i København på lige under 5 timer.

Om bord på Expressen er der fri WiFi, og på Kombardo Expressens apps kan du gratis booke plads til din alm. cykel eller barnevogn. Der er plads til i alt to cykler eller barnevogne på hver afgang.

Kombardo! 

Book her

København - Aarhus fra 99,-

Kombardo Expressen er den nye måde at rejse hurtigt, billigt og komfortabelt mellem Danmarks to største byer.

Express-busserne kører direkte mellem Rutebilstationen i Aarhus og DGI Byen i København og stopper ikke i andre byer undervejs. Derfor varer turen kun lidt over tre timer, inklusive en strække-ben pause om bord på verdens største hurtigfærger hen over Kattegat.  

Om bord på Express-busserne er der fri WiFi, og du kan få din cykel eller barnevogn med gratis. Vi har plads til ialt tre cykler eller barnevogne pr. afgang, og pladserne bookes sammen med din billet efter først til mølle-princippet. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på lynbussen - kombardo!

Book her

København - Rønne fra 119,-

Tag Kombardo Expressen direkte mellem København og Rønne.

Kombardo Expressen kører mellem hovedstaden og Østersøens perle fra kun 119 kroner! Har du børn under 4 år med på turen, så er deres billet gratis :-)

I København holder Kombardo Expressen ind i Kastrup, inden den lander på Ingerslevsgade, tæt ved DGI-byen og hovedbanegården. 

På Bornholm holder bussen ved Destination Bornholm på Nordre Kystvej 3 i Rønne.

Kombardo!

Besøg Bornholm

Stå på ved MOLSLINJEN

Vidste du, at du kan stige på express-busserne på havnen i Aarhus og på Sjællands Odde? Vi holder nemlig ind og samler op ved de blå Kombardo!-skure, inden vi krydser Kattegat med MOLSLINJENs hurtigfærger.

Sådan gør du:
Uanset om du kører med hele vejen eller springer på i farten, skal du købe en billet til den fulde rejse. Så rejser du eksempelvis fra Sjællands Odde til Aarhus, skal du have en gyldig billet gældende fra København.

Sådan stiger du på:
Rejser du fra Aarhus mod København, skal du være på havnen senest, når lynbussen afgår fra Rutebilstationen.

Rejser du fra Sjællands Odde mod Aarhus eller Aalborg, skal du være på havnen senest 1 t. og 20 min. efter, lynbussen har forladt Ingerslevsgade i København.

Medbringer du cykel er det ikke muligt at stige på på Aarhus eller Odden havn, og påstigning skal ske på enten Aarhus Rutebilstation eller Ingerslevsgade.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Kombardo Expressens nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om ekstra billige billetter, nye køreplaner og sjove konkurrencer.

Vores nyhedsbrev udkommer cirka en gang om måneden, og du kan altid afmelde dig i bunden af brevet - nemt og enkelt!

Vi glæder os til at byde velkommen i Expressen - Kombardo!

Tilmeld