Bus Aarhus - Hillerød

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Nye krav før afrejse

Nu skal du registrere dine oplysninger

EU-direktivet for sørejser over 30 sømil kræver, at du registrerer dit navn, nationalitet, køn og fødselsdato fra tirsdag den 7. december, hver gang du rejser med MOLSLINJENs færger over Kattegat.

Det betyder, at rejser du med KOMBARDO EXPRESSEN på ruten mellem Aarhus og Hillerød, som sejler med MOLSLINJENs hurtigfærger over Kattegat, skal du også registreres.

Du registrerer dine oplysninger, når du booker dine billetter i booking-flowet. Dine oplysninger sendes til søfartsstyrelsen, opbevares under overfarten og slettes automatisk, når du kommer i land.

Find bussen i Aarhus

Tag bussen fra Aarhus C til det centrale Hillerød, og det endda billigt, hurtigt og behageligt!

Med KOMBARDO EXPRESSENs busrute mellem Aarhus og Hillerød bliver det næsten ikke nemmere at komme mellem landsdelene. Rejsen tager 3 timer og 55 minutter, og det er inklusive en færgerejse mellem Jylland og Sjælland ombord på MOLSLINJENs hurtigfærge. 

Busstop i Valdemarsgade i Aarhus C

Hvis du starter rejsen i det jyske, så finder du bussen i buslommen i Valdemarsgade, 8000 Aarhus C. Busstoppet ligger i den ende af Valdemarsgade, der er tættest på Aarhus Musikhus. Se busstoppets placering på kort.

Valdemarsgade er kun få minutters gang fra de mange lokale busruter i Park Allé, så det er nemt at komme til eller fra busstoppet i Valdemarsgade, Aarhus C. 

Book nu

Find bussen i Hillerød

Hvis Aarhus kalder på dig, så kommer du nemt med bus fra Hillerød bymidte til det centrale Aarhus. Du kan dagligt stige på bussen fra Hillerød til Aarhus, og så er det endda både billigt og behageligt at rejse med KOMBARDO EXPRESSENs busser.

Stig af og på ved Hillerød station

I Hillerød stopper bussen på busterminalen lige ved Hillerød station. Hvis du starter rejsen i Hillerød, så skal du stå klar ved stoppestedet senest 15 minutter før planlagt afrejse. Se placering på kort her. 

Du kan vise din billet på din telefon, på KOMBARDO EXPRESSENs app eller du kan printe billetten og medbringe den på rejsen. 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål