Bus Aarhus - Roskilde

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Aarhus

Skal du rejse hjem til studierne på Roskilde Universitet? Besøge familien? Eller er det Roskilde Festival, som trækker i dig?
Kør med bussen fra hjertet af Aarhus til Roskilde bymidte billigt, hurtigt og behageligt! Turen tager 2 timer og 55 minutter og er inklusive en kaffepause ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Sjælland og Jylland. 

Bussen stopper i Valdemarsgade, Aarhus C

Hvis du skal rejse fra Aarhus til Roskilde, hopper du på Kombardo Expressens busser i Valdemarsgade tæt ved Musikhuset. Se placering på kort.
Du skal stå klar ved stoppestedet senest 15 minutter før afgang, og du kan vise din billet på enten mobilen eller på et udprint. 
Book nu

Find bussen i Roskilde

Går turen hjem til Aarhus (åh-åh)? Eller skal du bare på besøg i smilets by? Hvis det samtidig gerne må være både billigt og behageligt at rejse, så er det bussen fra Roskilde til Aarhus, du skal hoppe på!

Hop på bussen på Køgevej i Roskilde

I Roskilde finder du Kombardo Expressens busstop tæt på Roskilde Sygehus. Herfra er der kort afstand til Roskilde station og de mange videre tog- eller busforbindelser. Se busstoppets placering på kort her. 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål