Bus København - Aarhus

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Aarhus

Når du rejser fra Aarhus mod København, kan du stige på Kombardo Expressens busser i enten Valdemarsgade eller på havnen ved MOLSLINJEN. Uanset hvor du stiger på, er prisen den samme - fra bare 99 kroner!

Bus fra Aarhus til København

Stoppestedet i Valdemarsgade Aarhus C ligger tæt ved Musikhuset. Du finder bussen i gadens buslomme, og du skal være ved bussen senest 15 minutter før afgangstidspunkt.

Hvis du rejser fra Aarhus mod København kan du også stå på bussen ved MOLSLINJENs havn på Færgevej 7A i Aarhus C. Bussen tager passagerer op ved opsamlingsstedet foran cykelparkeringen, og her skal du stå klar på samme tidspunkt, som bussen kører fra busstoppet i Valdemarsgade. 

Rejs med bussen fra Aarhus til Sjællands Odde

Du kan vælge at afslutte din rejse på Sjællands Odde, når MOLSLINJENs hurtigfærge er i havn på den anden side af Kattegat. Du skal bare fortælle buschaufføren, at du vil stå af i Odden, så du kan få din bagage med fra bussen.

Book nu

Find bussen i København

Rejs billigt med Kombardo Expressens bus fra København til Aarhus. Priserne starter fra bare 99 kroner! Du finder bussen centralt i København, så det er nemt at komme til og fra busstoppestedet. 

Tag bussen fra København V til Aarhus C

I København finder du Kombardo Expressen i Ingerslevsgade på Vesterbro.
Ingerslevsgade er lang og der holder mange forskellige busser, så kom gerne i god tid. Kombardo Expressens bus holder tæt på DGI Byen i den ende af gaden, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård.

Du skal senest være ved bussen 15 minutter før planlagt afgang. 

Så er det bare at læne dig tilbage, koble dig på bussens gratis wifi og nyde rejsen!  

Book nu

Find bussen på Odden

Du kan rejse billigt og hurtigt mellem Sjællands Odde og Aarhus ombord på Kombardo Expressens busser. 

Rejs med bussen fra Sjællands Odde til Aarhus 

Har du været i sommerhus i Odsherred eller bor du i det nordvestlige Sjælland, så er det oplagt at hoppe på Kombardo Expressens busser, når du vil en tur til Aarhus. Bussen tager passagerer op ved det blå Kombardo-skur på MOLSLINJENs færgeleje i Sjællands Odde, før den kører ombord på MOLSLINJENs hurtigfærge mod Aarhus. 

For at rejse fra Sjællands Odde til Aarhus skal du have en busbillet til rutens fulde længde fra København til Aarhus og stå klar ved stoppestedet i Odden senest 1 time og 20 minutter efter at bussen er kørt fra busstoppet i Ingerslevsgade i København.

Medbringer du cykel, er det ikke muligt at stige på bussen på Sjællands Odde. Her skal påstigning ske på Ingerslevsgade.

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål