Bus København - Aarhus

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Aarhus

Når du rejser fra Aarhus mod København, kan du stige på Kombardo Expressens busser i enten Valdemarsgade eller på havnen ved MOLSLINJEN. Uanset hvor du stiger på, er prisen den samme - fra bare 99 kroner!

Kombardo Expressen har to forskellige busruter mellem Aarhus og København: én rute der tager MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Sjælland og Jylland og én rute, der kører over Storebæltsbroen. Hvis bussen kører via Storebæltsbroen, skal du skifte bus i Odense.
Når du booker billetten, vil der enten fremgå et bro-symbol eller et færge-symbol, så du kan se, hvilken rute bussen tager.

Bus fra Aarhus til København

Stoppestedet i Valdemarsgade Aarhus C ligger tæt ved Musikhuset. Du finder bussen i gadens buslomme, og du skal være ved bussen senest 15 minutter før afgangstidspunkt.
Hvis du rejser fra Aarhus mod København via MOLSLINJENs hurtgfærger kan du også stå på bussen ved MOLSLINJENs havn på Færgevej 7A i Aarhus C. Bussen tager passagerer op ved opsamlingsstedet foran cykelparkeringen, og her skal du stå klar på samme tidspunkt, som bussen kører fra busstoppet i Valdemarsgade. 

Rejs med bussen fra Aarhus til Sjællands Odde

Du kan vælge at afslutte din rejse på Sjællands Odde, når MOLSLINJENs hurtigfærge er i havn på den anden side af Kattegat. Du skal bare fortælle buschaufføren, at du vil stå af i Odden, så du kan få din bagage med fra bussen.

Bemærk, at det kun er en mulighed på de busafgange, der kører ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Aarhus og Odden.

Book nu

Find bussen i København

Rejs billigt med Kombardo Expressens bus fra København til Aarhus. Priserne starter fra bare 99 kroner! Du finder bussen centralt i København, så det er nemt at komme til og fra busstoppestedet. 

Kombardo Expressen har to forskellige busruter mellem Aarhus og København: én rute der tager MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Sjælland og Jylland og én rute, der kører over Storebæltsbroen. Når du booker billetten, vil der enten fremgå et bro-symbol eller et færge-symbol, så du kan se, hvilken rute bussen tager.

Tag bussen fra København V til Aarhus C

I København finder du Kombardo Expressen i Ingerslevsgade på Vesterbro.
Ingerslevsgade er lang og der holder mange forskellige busser, så kom gerne i god tid. Kombardo Expressens bus holder tæt på DGI Byen i den ende af gaden, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård.

Du skal senest være ved bussen 15 minutter før planlagt afgang. 

Så er det bare at læne dig tilbage, koble dig på bussens gratis wifi og nyde rejsen! 

Book nu

Rejs Aarhus - Odden med bussen

Du kan rejse billigt og hurtigt mellem Sjællands Odde og Aarhus ombord på Kombardo Expressens busser.

Bemærk, at det kun er en mulighed på de busafgange, der kører ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Aarhus og Odden. 

Fra Odden til Aarhus i bus

For at rejse fra Sjællands Odde til Aarhus skal du have en busbillet til rutens fulde længde fra København til Aarhus og stå klar ved stoppestedet i Odden senest 1 time og 20 minutter efter at bussen er kørt fra busstoppet i Ingerslevsgade i København.

Medbringer du cykel, er det ikke muligt at stige på bussen på Sjællands Odde. Her skal påstigning ske på Ingerslevsgade.

Fra Aarhus til Odden i bus

Skal du rejse fra Aarhus til Odden, så skal du købe en billet til hele strækningen Aarhus - København og stå på bussen i Valdemarsgade i Aarhus eller ved opsamlingsstedet i MOLSLINJENs havn. Fortæl chaufføren, at du gerne vil slutte rejsen i Odden, og gå i land via færgens landgang, når MOLSLINJEN er i havn. 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål