Bus København - Esbjerg

Hurtig og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Esbjerg

Busturen fra Esbjerg til København tager blot 4 timer og 10 minutter. I Esbjerg finder du bussen på Esbjerg Busterminal, 6700 Esbjerg

På denne rute skal du skifte bus i Odense. Den bus du stiger på, vil kun køre til et busstop i Odense (Ørbækvej 100). Her skal du stige ud, hente eventuel bagage i bussens lastrum og skifte til en ny bus, der kører dig til dit endelige stoppested. Du kan opleve, at bussen gør et kort stop i Kolding og Slagelse for at samle andre passagerer op eller sætte dem af.

Du skal være tjekket ind ved buschaufføren senest 15 minutter, før bussens planlagte afgang. Ombord på bussen kan du koble dit på bussens gratis wifi – og så er det bare at slappe af og nyde turen. 

Book nu

Find bussen i København

Skal du rejse med bussen fra København til Esbjerg, så finder du Kombardo Expressen i Ingerslevsgade på Vesterbro. Rejsen tager blot 4 timer og 10 minutter. 

Ingerslevsgade er lang og der holder mange forskellige busser, så kom gerne i god tid. Kombardo Expressens bus holder tæt på DGI Byen i den ende af gaden, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård.

På denne rute skal du skifte bus i Odense. I Odense holder en ny bus klar, som du skal skifte til, og som kører dig det sidste stykke vej til dit endelige stoppested. Du kan opleve, at bussen gør et kort stop i Slagelse og Kolding for at samle andre passagerer op eller sætte dem af.

Du skal senest være ved bussen 15 minutter før planlagt afgang. Så er det bare at læne dig tilbage, koble dig på bussens gratis wifi og nyde rejsen!  

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål