Bus København - Fredericia

Hurtig og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Fredericia

Busturen fra Fredericia til København tager blot 3 timer. I Fredericia finder du bussen på adressen Bødkervej 1, Snoghøj, 7000 Fredericia.

På denne rute skal du skifte bus i Odense. Den bus du stiger på, vil kun køre til et busstop i Odense (Ørbækvej 100). Her skal du stige ud, hente eventuel bagage i bussens lastrum og skifte til en ny bus, der kører dig til dit endelige stoppested. Du kan opleve, at bussen gør et kort stop i Slagelse for at samle andre passagerer op eller sætte dem af.

Du skal være tjekket ind ved buschaufføren senest 15 minutter, før bussens planlagte afgang. Ombord på bussen kan du koble dit på bussens gratis wifi – og så er det bare at slappe af og nyde turen. 
Book nu

Find bussen i København

Hvis du skal rejse fra København til Fredericia finder du Kombardo Expressen i Ingerslevsgade på Vesterbro. Busturen tager 3 timer.

Ingerslevsgade er lang og der holder mange forskellige busser, så kom gerne i god tid. Kombardo Expressens bus holder tæt på DGI Byen i den ende af gaden, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård.

På denne rute skal du skifte bus i Odense. I Odense holder en ny bus klar, som du skal skifte til, og som kører dig det sidste stykke vej til dit endelige stoppested. Du kan opleve, at bussen gør et kort stop i Slagelse for at samle andre passagerer op eller sætte dem af.

Du skal senest være ved bussen 15 minutter før planlagt afgang. Så er det bare at læne dig tilbage, koble dig på bussens gratis wifi og nyde rejsen!  

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål