Bus København - Herning

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Herning

Hvis du skal rejse med bus fra Herning til København, er Kombardo Expressens busser et billigt, hurtigt og behageligt valg. Turen varer cirka 4 timer og 55 minutter, og du stiger af og på bussen centralt i Herning og København. 

Busstoppested på Godsbanevej, Herning

I Herning kan du hoppe på bussen på Godsbanevej 2, der ligger tæt på Herning station. Se busstoppet på kort her. Du skal stå klar ved busstoppet senest 15 minutter før afgang og desuden have din billet klar på telefonen eller som print. 

Når du kommer ombord, får du adgang til bussens gratis wifi, så tiden ombord kan flyve afsted. Omkring to timer efter afgang fra Herning, står du ombord på MOLSLINJENs hurtigfærge, hvor du kan købe varm mad eller barista-kaffe og nyde havudsigten. 

Book nu

Find bussen i København

Skal du til et brag af en koncert i Herning? Besøge gode venner eller familie i Herning-området? Eller skal du måske bare hjem til det midtjyske efter en afstikker til København? Så er rejsen med bus både en billig og behagelig løsning. 

Kombardo Expressens busser kører fra det centrale København til hjertet af Herning - så bliver det næsten ikke nemmere! 

Stå på bussen i Ingerslevsgade, København V

Når du skal rejse fra København med kurs mod Herning, så finder du bussen i Ingerslevsgade. Busstoppestedet er i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård, så det er nemt at komme til eller fra busstoppet. Se på kort her. 

Ingerslevsgade er lang, og løber langs banelegemet helt fra Tietgensgade til Enghavevej, så vær opmærksom på, at du er i den rigtige ende af Ingerslevsgade. Du finder bussens stoppested tæt på DGI Byen, som er i den ende, der er tættest på Tietgensgade og Københavns Hovedbanegård. 

 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål