Bus København - Silkeborg

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Nye krav før afrejse

Nu skal du registrere dine oplysninger

EU-direktivet for sørejser over 30 sømil kræver, at du registrerer dit navn, nationalitet, køn og fødselsdato fra tirsdag den 7. december, hver gang du rejser med MOLSLINJENs færger over Kattegat.

Det betyder, at rejser du med KOMBARDO EXPRESSEN på ruten mellem Silkeborg og København, som sejler med MOLSLINJENs hurtigfærger over Kattegat, skal du også registreres.

Du registrerer dine oplysninger, når du booker dine billetter i booking-flowet. Dine oplysninger sendes til søfartsstyrelsen, opbevares under overfarten og slettes automatisk, når du kommer i land.

Find bussen i Silkeborg

Rejs billigt med bussen mellem Silkeborg og København! Busserne er behagelige og moderne, og køretiden fra Silkeborg til København er på 4 timer og 15 minutter. 
Så hop ombord på bussen i det centrale Silkeborg, læn dig tilbage og glæd dig til at stå af i hjertet af det pulserende København. 


Busstoppested ved Silkeborg trafikterminal 

I Silkeborg finder du bussen ved Silkeborg Trafikterminal på Drewsensvej 5, 8600 Silkeborg. Trafikterminalen ligger centralt i midtbyen og lige ved Silkeborg station. Hvis du får et lift til eller fra bussen, er der gode parkeringsmuligheder lige i nærheden af bussen.  Se placering på kort her. 

Stå klar ved busstoppet senest 15 minutter før afgang, og hav din billet klar på telefonen eller udprintet. 
Kombardo! 
Book nu

Find bussen i København

Kalder Silkeborg dig hjem? Eller skal du besøge vennerne i Silkeborg eller det midtjyske opland? KOMBARDO EXPRESSENs busser kører dig billigt og behageligt fra det centrale København til Silkeborg midtby. 

Stå på bussen på Ingerslevsgade, København V 

I København tager bussen passagerer op på Ingerselvsgade I København V, der ligger centralt placeret og tæt på blandt andet Københavns Hovedbanegård. Se placering på kort her. 

Ingerslevsgade er lang og mange andre busser har stoppested i gaden. Du finder KOMBARDO EXPRESSENs stoppested tæt på DGI Byen, som er den ende, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård. Kom gerne i god tid, så du kommer godt frem til bussen - og allersenest 15 minutter før afgang. 

 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål