Bus København - Viborg

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Nye krav før afrejse

Nu skal du registrere dine oplysninger

EU-direktivet for sørejser over 30 sømil kræver, at du registrerer dit navn, nationalitet, køn og fødselsdato fra tirsdag den 7. december, hver gang du rejser med MOLSLINJENs færger over Kattegat.

Det betyder, at rejser du med KOMBARDO EXPRESSEN på ruten mellem Viborg og København, som sejler med MOLSLINJENs hurtigfærger over Kattegat, skal du også registreres.

Du registrerer dine oplysninger, når du booker dine billetter i booking-flowet. Dine oplysninger sendes til søfartsstyrelsen, opbevares under overfarten og slettes automatisk, når du kommer i land.

Find bussen i Viborg

Hvis du leder efter en billig og behagelig bustur fra Viborg til København, så skal du hoppe ombord på KOMBARDO EXPRESSENs busser! Rejsen fra Viborg til København tager 4 timer og 45 minutter, og bussen kører fra Viborg bymidte til det centrale København. 

Bussen holder ved Viborg busterminal 

Du finder bussen på Banegårdspladsen 4, hvor bussen tager passagerer op i busholdepladsen ved Viborg busterminal. 
Stå klar ved bussen senest 15 minutter før afgang, og hav din billet klar på din telefon eller udprintet. 
Så er det bare at smide synke ned i de gode sæder, tilslutte din telefon eller computer til bussens wifi og nyde turen mod København. 
Book nu

Find bussen i København

Skal du have et afbræk fra den københavnske storbytrængsel, besøge venner eller familie - eller måske bare hjem til Viborg - så får du en nem, hurtig og billig rejse med KOMBARDO EXPRESSENs busser. 

Hver dag kører bussen fra det centrale København til Viborg bymidte - og det til helt billige priser fra bare 99 kroner! 

Stå på i Ingerslevsgade 

Hvis du starter din rejse i København, så finder du bussen i Ingerslevsgade. Ingerslevsgade er en lang gade i København V, der strækker sig fra København Hovedbanegård i den ene ende til Enghavevej i den anden ende. 

Du finder bussens holdeplads i den ende, der er tættest på Københavns Hovedbanegård, og som også ligger tæt på DGI Byen i København. 

Kom til busstoppet i god tid, og stå klar senest 15 minutter før afgang. Så er du klar til at sætte dig til rette i bussens gode sæder, tilkoble dig det gratis wifi og glæde dig til turen mod skønne Viborg. 

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål