Kom godt ombord

Mødetider - Find vej til Kombardo Expressen

Kom godt med Expressen

Mødetider

Der er plads til alle ombord på KOMBARDO EXPRESSEN, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen i express-busserne.

For at alle kommer godt med ombord, kan du her se, hvornår du senest skal være tjekket ind.

Husk at beregne lidt ekstra tid til at få din bagage godt ind i bussen :-)

Mødetider i Aalborg, Viborg, Randers, Aarhus, Holstebro, Herning, Silkeborg, Helsingør, Hillerød, Roskilde, Holbæk, Odense, Vejle og København

Herunder kan du se, hvornår du senest skal være tjekket ind hos buschaufføren.

 • Lavpris billet: 15 minutter før afgang
 • Gæster, der har booket billet fra Aarhus - København, og som vil stå på ved MOLSLINJENs færgeterminal i Aarhus skal være opsamlingsstedet i havnen på samme tidspunkt, som bussen afgår fra Valdemarsgade ved Musikhuset. 
 • Gæster, der har booket billet fra København til Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg, Holstebro, Herning eller Silkeborg og som vil stå på ved KOMBARDO-skuret i Odden Havn, skal være ved stoppestedet i Odden senest 1 time og 20 minutter efter at KOMBARDO EXPRESSEN har forladt Ingerslevsgade i København. 
 • Pladsreservation til cykel/barnevogn: 20 minutter 
 • Behov for særlig assistance: 20 minutter

Mødetider Rønne - København

 • Lavpris billet-gæster: 15 min før afgang
 • Gæster, der har booket billet fra København til Rønne, og som vil stå på bussen i Københavns Lufthavn, skal være ved lufthavns-stoppet på Ellehammersvej (ud for P-10) på samme tidspunkt, som KOMBARDO EXPRESSEN afgår fra Ingerslevsgade i København. 
 • Gæster med pladsreservation til cykel/barnevogn: 20 minutter 
 • Gæster, der har behov for særlig assistance: 20 minutter 

Fremmødetiderne regnes ift. den planlagte afgangstid i køreplanen. Disse frister gælder også såfremt express-bussen er forsinket medmindre andet oplyses specifikt ifm. den pågældende afgang.

Check in med mobilen

Når du møder op ved bussen skal buschaufføren scanne din billet, før du kan stige ombord.

Du kan derfor med fordel have stregkoden fra din billet klar på telefonen eller udprintet, så chaufføren let og hurtigt kan scanne din billet og du kommer hurtigere ombord.

Alt det praktiske

Personer med særlige behov

Ombord på KOMBARDO EXPRESSEN vil vi gerne tage særligt hensyn til passagerer med handicap.

Personer i kørestol
Sidder du i kørestol, og ønsker du at rejse med KOMBARDO EXPRESSENs express-busser, bedes du kontakte os på billet@kombardoexpressen.dk senest syv hverdage før din ønskede rejsedato. I emailen bedes du notere dine kontaktoplysninger, samt hvilken type kørestol, du har.

Vi vil herefter kontakte dig vedrørende tilgængelighed samt, hvilke afgange der er bedst egnede i forhold til dine behov.

I forbindelse med din rejse bedes du ankomme til opsamlingsstedet senest 20 minutter før retmæssig afgang.

Personer med førerhund
Har du en førerhund, er den meget velkommen ombord på KOMBARDO EXPRESSEN. I det tilfælde bedes du kontakte os på billet@kombardoexpressen.dk, hvori du bedes notere dine oplysninger samt reservationsnummeret på din rejse.

Rejser du med EXPRESSEN til Bornholm?

Pas og identifikation

Vær venligst opmærksom på, at myndighederne regelmæssigt foretager kontrol af rejsende til og fra Bornholm. Det er derfor vigtigt at huske pas og eventuel anden identifikation på rejsen.

Start eller slut rejsen på havnen

Vidste du, at du kan stige på KOMBARDO EXPRESSEN både på Aarhus havn og Odden havn?

KOMBARDO EXPRESSEN samler passager i havnen på Odden eller i Aarhus, inden bussen krydser Kattegat med MOLSLINJENs hurtigfærger. I Odden holder bussen ved det lyseblå KOMBARDO-skur, og i Aarhus holder bussen ved skuret markeret med skiltet "opsamlingssted".  

Hvis du vil rejse mellem Aarhus C og Odden havn, kan du med fordel booke en billet til KOMBARDO EXPRESSEN. Så får du både en færgerejse over Kattegat og en bustur til/fra stoppestedet i Valdemarsgade i Aarhus C. 

Bemærk, at det ikke er muligt for passagerer med billet fra Aalborg/Randers til København at stå på i havnen i Aarhus. 

Bemærk, at det ikke er muligt for passagerer med billet fra København, at stå af på Odden.

 

Sådan gør du:
Uanset om du kører med bussen hele vejen eller stiger på undervejs, skal du købe billet til den fulde rejse. Vil du for eksempel stå på i Odden og slutte rejsen i Aarhus, skal du have en gyldig billet gældende fra København. Priserne starter fra bare 99 kroner! 

Hvis du rejser fra Valdemarsgade i Aarhus og vil stå af på havnen i Odden, kan du gå fra borde via landgangen, når færgen er i havn. Husk blot at sige til buschaufføren, at du står af, så du kan få eventuel bagage med fra bussens bagagerum. 

Sådan stiger du på:
Rejser du fra Aarhus mod København, skal du møde på havnen senest, når express-bussen afgår fra Valdemarsgade, ved Musikhuset i Aarhus.

Rejser du fra Sjællands Odde mod Aarhus, skal du møde på havnen senest 1 t. og 20 min. efter, at expressbussen har forladt Ingerslevsgade i København.

Kombardo!

Et tip til gående

Tag bussen til/fra MOLSLINJEN i Aarhus

MOLSLINJEN har fået ny havn i Aarhus, og da der ikke er offentlig transport til den nye færgehavn, er der blevet langt for gående passagerer til MOLSLINJEN. 

Vi foreslår, at du i stedet for at købe en gåendebillet til MOLSLINJEN, køber en busbillet til KOMBARDO EXPRESSEN, som er inklusive færgeoverfart. På den måde, får du et lift med bussen til og fra færgehavnen i Aarhus. Priserne starter fra bare 99 kroner!

Hvis du vil rejse fra Odden til Valdemarsgade i Aarhus C

 • Køb en busbillet til KOMBARDO EXPRESSEN - selvom du står på i Odden, skal du købe til hele ruten København - Aarhus.
 • Stå klar ved det blå KOMBARDO-skur på Odden Havn senest 1 time og 20 minutter efter at bussen har forladt Ingerslevsgade i København.
 • Hop ind i bussen, når færgen er i havn i Aarhus og stå af i Valdemarsgade Aarhus C.

 Hvis du vil rejse fra Valdemarsgade i Aarhus C til Odden

 • Køb en busbillet til KOMBARDO EXPRESSEN - selvom du vil stå af i Odden, skal du købe en billet til hele ruten Aarhus - København. 
 • Stå på bussen i Valdemarsgade i Aarhus C. Du skal være ved stoppestedet senest 15 minutter før bussens planlagte afgang.
 • Fortæl chaufføren, at du vil stå af på Odden. Det giver chaufføren mulighed for at finde din bagage, når du forlader bussen. 
 • Når færgen er i havn på Odden, skal du gå i land via færgens landgang.