Køreplan & Stoppesteder

Velkommen ombord

Danmarks hurtigste Express-busser

Er du træt af spildtid på din rejse, og vil du hellere strække benene ombord på verdens største hurtigfærger end at studere kilometerpinde langs motorvejen?

Så kør med Kombardo Expressens expresbusser fra bare 99 kroner mellem København og Aarhus, København og Randers eller København og Aalborg, og 119 kroner mellem København og Rønne, næste gang du skal besøge venner eller familie i København, Aarhus, Aalborg eller på Bornholm.

Din direkte genvej

Selvom du har gratis internet på Kombardo Expressens lynbusser, ved vi godt, at du hellere vil hygge dig med venner og familie end sidde i bussen - derfor kører vi uden en masse stop undervejs. Vi standser stort set kun for at skyde genvej over Kattegat og Østersøen ombord på MOLSLINJENs og BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger.

Billetter til Kombardo Expressen kan både købes og ændres online, men ikke i busserne.

København - Aarhus direkte

Hop ombord ved DGI Byen i København og i det centrale Aarhus. Rejser du til eller fra Aarhus på eller efter fredag d. 8. november, finder du Kombardo Expressen ved buslommerne på Nørreport. Se mere her. Kombardo Expressen kører om bord på MOLSLINJENs hurtigfærger, hvor du kan strække benene eller drikke en varm kop barista-kaffe. Det gøres ikke nemmere, og du er inviteret med hele vejen fra bare 99 kroner!

København - Randers

Fra mandag d. 11. november stopper Kombardo Expressen også i Randers. Stoppestedet er placeret ved pendlerparkeringen ved motorvejsafkørslen Randers C.
Rejsen mellem Randers og København tager 4 timer og 5 minutter og inklusive i turen er selvfølgelig en pause om bord på MOLSLINJENs hurtigfærger.
Prisen for en express-rejse mellem Randers og København starter fra 99 kr.! 

København - Aalborg

Du kan også rejse lynhurtigt mellem Aalborg og København – kun med et kort stop ved Nørreport i Aarhus, og ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Med afgang fra Kennedy Arkaden i Aalborg kører vi til DGI Byen ved Ingerslevsgade i København på kun 5 timer, og du kan rejse med fra bare 99 kroner. 

København - Rønne 

Rejs direkte mellem København og Rønne fra bare 119 kroner, når du skal besøge hovedstaden eller Østersøens perle.

NYHED: På vejen stopper bussen i Københavns Lufthavn, og her kan du stå af eller på, hvis du kommer fra Rønne eller er på vej dertil. Bussen holder samme sted som de øvrige fjernbusser. 
Når du skal fra Rønne til Københavns Lufthavn: Du bliver sat af ved Ellehammersvej ud for lufthavnens P-7 ved opgangen til metrostationen og Terminal 3.
Når du skal fra Københavns Lufthavn til Rønne: Du finder stoppestedet på Ellehammersvej ud for lufthavnens P-10 ved Terminal 3. 

I København holder Kombardo Expressen på Ingerslevsgade, lige ved DGI Byen og hovedbanegården.

På Bornholm afgår bussen fra parkeringspladsen bag Destination Bornholm på Bådehavnsvej i Rønne, hvorfra den kører som angivet i fartplanen.

Kombardo!

Find den afgang, der passer dig

KøreplanStig af og på ved Nørreport eller færgehavnen

Stoppested i Aarhus

KOMBARDO EXPRESSEN fik i starten af november et nyt stoppested ved Nørreport. Har du endnu ikke taget bussen fra det nye stoppested, så finder du det ud for Arkitektskolen i både nordgående og sydgående retning. Vi har sørget for at skilte med vores stoppested, så du nemt kan finde os.

Du kan også stå på KOMBARDO EXPRESSEN lige ved betalingsanlægget ved færgen, hvor der er et blåt Kombardo-skur

Ingen parkering, afsætning eller afhentning ved Nørreport

Ankommer du i bil skal dette ske på færgehavnen ved det blå Kombardo-skur, da der ikke er mulighed for standsning ved stoppestedet. Bliver du afhentet i Aarhus havn, skal du aftale det med chaufføren, inden du stiger på bussen, hvorefter du kan gå i land fra færgen. Ankommer du på cykel, er der også langt bedre muligheder for at stille den i den overdækkede cykelparkering på færgehavnen.

Book billet

Nyhed!

Kør til og fra Randers!

Nu kan endnu flere benytte muligheden af at rejse med Kombardo Expressen mellem Sjælland og Jylland.

Fra mandag d. 11. november får Kombardo Expressen også et stop i Randers. Det nye stoppested er placeret ved pendlerparkeringen ved motorvejsafkørslen Randers C.

Rejsen mellem Randers og København tager 4 timer og 5 minutter og inklusive i turen er selvfølgelig en pause om bord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Prisen for en express-rejse mellem Randers og København starter fra 99 kr.!

Kombardo! 

Book billet