Køreplan & Stoppesteder

Velkommen ombord

Danmarks hurtigste Express-busser

Når du rejser med Kombardo Expressens busser får du en behagelig, hurtig og billig rejse mellem landsdelene. Bussen gør stop i byer over hele landet, og du finder et væld af forskellige ruter med mulighed for at komme rundt i landet. 

Hurtige, billige og behagelige busser

Selvom du har gratis internet på Kombardo Expressens lynbusser, ved vi godt, at du hellere vil hygge dig med venner og familie end sidde i bussen - derfor kører vi uden en masse pauser undervejs. 

Kombardo Expressen har ruter over hele landet. Nogle ruter tager vandvejen og kører ombord på MOLSLINJEN eller BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger, men andre tager brovejen mellem landsdelene. Fælles for alle ruterne er, at du kører i behagelige busser med wifi ombord og at alle billetterne kan købes til billige priser. 

Du kan også køre med god klima-samvittighed. Alle Kombardo Expressens busser er nemlig tanket med fossiltfrit brændstof fra Cirkle K. Det reducerer bussernes CO2-udledning med op til 90 procent! 

Billetter til Kombardo Expressen kan både købes og ændres online, men ikke i busserne.

Find den afgang, der passer dig

Køreplan

Fem nye byer på rutekortet!

Rejs til og fra Esbjerg, Kolding, Vejle, Fredericia og Slagelse!

Kombardo Expressen går i land og tilføjer hele 25 nye ruter til buskortet. Samtidig kommer fem nye byer på rutekortet, så det snart bliver muligt at tage hurtigbussen til og fra Slagelse, Vejle, Fredericia, Kolding og Esbjerg.

Billetpriserne fra bare 99 kroner! 

Kombardo!

Pssst! Fik vi i øvrigt nævnt, at Kombardo Expressens busser kører på fossilfrit HVO-diesel som det eneste fjernbusselskab i Danmark?

Book nu

Rejs med KOMBARDO EXPRESSEN

Stoppesteder

Kombardo Expressens lynbusser kører over hele landet! 

Se her, hvor du kan stige af og på bussen, og hvor lang tid rejsen tager. 

Stoppesteder

Nyt stoppested fra d. 11. november

Find bussen i Aarhus

Du finder KOMBARDO EXPRESSENs stoppested i Valdemarsgade ved Musikhuset i Aarhus C.

MOLSLINJEN finder du på adressen Færgevej 7A i Aarhus C. Du kan stadig stå på bussen i havnen, og Expressen samler passagerer op ved skuret markeret med skiltet "opsamlingssted". 

Find vej til Valdemarsgade