Køreplan & Stoppesteder

Velkommen ombord

Danmarks hurtigste Express-busser

Er du træt af spildtid på din rejse, og vil du hellere strække benene ombord på verdens største hurtigfærger end at studere kilometerpinde langs motorvejen?

Så kør med en af Kombardo Expressens lynbusser mellem Sjælland og Jylland. 

Din direkte genvej

Selvom du har gratis internet på Kombardo Expressens lynbusser, ved vi godt, at du hellere vil hygge dig med venner og familie end sidde i bussen - derfor kører vi uden en masse pauser undervejs. 

På vores ruter fra Aalborg, Holstebro og Viborg kan du opleve et par ekstra stop, inden bussen kører ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger for at skyde genvej over Kattegat.
På ruten mellem Rønne og København holder vi et fast lynstop ved Københavns lufthavn før eller efter din tur over Østersøen ombord på BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger.

Billetter til Kombardo Expressen kan både købes og ændres online, men ikke i busserne.

Find den afgang, der passer dig

KøreplanRejs med KOMBARDO EXPRESSEN

Stoppesteder

Kør med Kombardo Expressens lynbusser på en række ruter mellem Sjælland og Jylland. 

Se her, hvor du kan stige af og på bussen, og hvor lang tid rejsen tager. 

Stoppesteder

Stig af og på ved Nørreport eller færgehavnen

Stoppested i Aarhus

KOMBARDO EXPRESSEN fik i starten af november et nyt stoppested ved Nørreport. Har du endnu ikke taget bussen fra det nye stoppested, så finder du det ud for Arkitektskolen i både nordgående og sydgående retning. Vi har sørget for at skilte med vores stoppested, så du nemt kan finde os.

Du kan også stå på KOMBARDO EXPRESSEN lige ved betalingsanlægget ved færgen, hvor der er et blåt Kombardo-skur

Ingen parkering, afsætning eller afhentning ved Nørreport

Ankommer du i bil skal dette ske på færgehavnen ved det blå Kombardo-skur, da der ikke er mulighed for standsning ved stoppestedet. Bliver du afhentet i Aarhus havn, skal du aftale det med chaufføren, inden du stiger på bussen, hvorefter du kan gå i land fra færgen. Ankommer du på cykel, er der også langt bedre muligheder for at stille den i den overdækkede cykelparkering på færgehavnen.

Book billet