Bus København - Aalborg

Direkte og billig busforbindelse fra kun 99 kr.

Køreplan

Find bussen i Aalborg

Tag Kombardo Expressens busser, når du skal rejse billigt, hurtigt og behageligt mellem Aalborg og København. Rejsen tager cirka 5 timer og inklusive i billetten er en afslappende færgeoverfart med MOLSLINJENs hurtigfærger. Prisen for hele molevitten starter fra bare 99 kroner! 

Busstoppested centralt i Aalborg 

I Aalborg hopper du på bussen ved Aalborg Busterminal, som ligger lige ved Aalborg station og Kennedy Arkaden. Adressen er John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg

Du skal stå klar ved busstoppestedet senest 15 minutter før afgang, og have din billet klar enten på mobilen eller som print. 

 

Rejs med bussen fra Aalborg til Sjællands Odde

Skal du i sommerhus i Odsherred, på besøg i det nordvestlige Sjælland eller bor du måske tæt på Sjællands Odde? Så er det oplagt for dig at tage Kombardo Expressens bus fra Aalborg til Sjællands Odde. Du skal blot købe billet til ruten Aalborg - København, og gå i land på Sjællands Odde, når MOLSLINJENs færge er i havn. Når du stiger på bussen i Aalborg fortæller du bare buschaufføren, at du afslutter rejsen på Sjællands Odde, så du kan få din bagage med dig. 

Book nu

Find bussen i København

Det er ingen sag at komme fra København til Aalborg på budget! Kør med Kombardo Expressens busser fra det centrale København til det centrale Aalborg til billige priser og med afgange hver dag. Priserne starter fra bare 99 kroner!

Stig på bussen i Ingerslevsgade

I København finder du Kombardo Expressen i Ingerslevsgade i København V. Bussen holder tæt ved DGI Byen i den ende af Ingerslevsgade, der ligger tættest på Københavns Hovedbanegård.

Du skal senest være ved bussen 15 minutter før planlagt afgang, og sæt gerne god tid af til at finde frem til det rette busstoppested på den lange Ingerslevsgade.

Ombord på bussen kan du koble dig på bussens gratis wifi og glæde dig til en kaffe- og strækkeben pause, når bussen kører ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger mellem Sjælland og Jylland.

Book nu

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål