Køreplan & Stoppesteder

Velkommen om bord

Danmarks hurtigste Express-busser

Er du træt af spildtid på din rejse, og vil du hellere strække benene ombord på verdens største hurtigfærger end studere kilometerpinde langs motorvejen?

Så kør med Kombardo Expressens lynbusser fra bare 99 kroner mellem København og Aarhus, og 139 kroner mellem København og Rønne, næste gang du skal besøge venner og familie i København, Aarhus eller på Bornholm.

Din direkte genvej

Selvom du har gratis internet på Kombardo Expressens lynbusser, ved vi godt, at du hellere vil hygge med venner og familie end sidde i bussen - derfor kører vi direkte. Vi standser kun én gang - for at skyde genvej over Kattegat og Østersøen ombord på MOLSLINJENs og BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger.

Billetter til Kombardo Expressen kan både købes og ændres online, men ikke i busserne.

København - Aarhus direkte

Hop ombord ved DGI Byen i København og på Aarhus Rutebilstation, og nyd pausen på færgen til at strække benene. Det gøres ikke nemmere, og du er inviteret med hele vejen fra bare 99 kroner!

København - Aalborg

Du kan også rejse lynhurtigt mellem Aalborg og København – kun med et kort stop ved Aarhus Rutebilstation, og ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Med afgang fra Kennedy Arkaden i Aalborg kører vi til DGI Byen ved Ingerslevsgade i København på kun 4 timer og 55 minutter, og du kan rejse med fra bare 99 kroner. 

København - Rønne direkte

Rejs direkte mellem København og Rønne fra bare 139 kroner, når du skal besøge hovedstaden eller Østersøens perle.

I København holder Expressen på Ingerslevsgade, lige ved DGI Byen og hovedbanegården.

På Bornholm afgår bussen fra parkeringspladsen bag Destination Bornholm på Nordre Kystvej 3 i Rønne, hvorfra den kører som angivet i fartplanen.

Kombardo!

Find den afgang, der passer dig

KøreplanKom godt frem

Her holder Expressen

Fra
Indtast venligst din adresse.
Vis vej