Køreplan & Stoppesteder

Velkommen ombord

Danmarks hurtigste Express-busser

Er du træt af spildtid på din rejse, og vil du hellere strække benene ombord på verdens største hurtigfærger end at studere kilometerpinde langs motorvejen?

Så kør med Kombardo Expressens expresbusser fra bare 99 kroner mellem København og Aarhus eller København og Aalborg, og 115 kroner mellem København og Rønne, næste gang du skal besøge venner eller familie i København, Aarhus, Aalborg eller på Bornholm.

Din direkte genvej

Selvom du har gratis internet på Kombardo Expressens lynbusser, ved vi godt, at du hellere vil hygge dig med venner og familie end sidde i bussen - derfor kører vi uden en masse stop undervejs. Vi standser stort set kun for at skyde genvej over Kattegat og Østersøen ombord på MOLSLINJENs og BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger.

Billetter til Kombardo Expressen kan både købes og ændres online, men ikke i busserne.

København - Aarhus direkte

Hop ombord ved DGI Byen i København og på Aarhus Rutebilstation, og nyd pausen på færgen til at strække benene. Det gøres ikke nemmere, og du er inviteret med hele vejen fra bare 99 kroner!

København - Aalborg

Du kan også rejse lynhurtigt mellem Aalborg og København – kun med et kort stop ved Aarhus Rutebilstation, og ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Med afgang fra Kennedy Arkaden i Aalborg kører vi til DGI Byen ved Ingerslevsgade i København på kun 4 timer og 55 minutter, og du kan rejse med fra bare 99 kroner. 

København - Rønne direkte

Rejs direkte mellem København og Rønne fra bare 115 kroner, når du skal besøge hovedstaden eller Østersøens perle.

I København holder Kombardo Expressen på Ingerslevsgade, lige ved DGI Byen og hovedbanegården.

På Bornholm afgår bussen fra parkeringspladsen bag Destination Bornholm på Nordre Kystvej 3 i Rønne, hvorfra den kører som angivet i fartplanen.

Kombardo!

Aarhus Rutebilstation

Ny holdeplads i Aarhus fra d. 30. juni

Kombardo Expressen får nye permanente pladser på Aarhus rutebilstation fra søndag d. 30. juni 2019. Kombardo Expressens busser kommer til at holde langs Ny Banegårdsgade overfor Aarhus Street Food.

Rigtig god tur!

Find den afgang, der passer dig

Køreplan