Rejs trygt med KOMBARDO EXPRESSEN

Kom godt frem

Rejs trygt med os

Sammen bekæmper vi corona ombord

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. Det gælder både på busrejsen og færgerejsen. Alle færger som KOMBARDO EXPRESSEN benytter, har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at færgerne lever op til en række strenge krav, der mindsker smitterisikoen. 

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig!

Nye krav til din rejse

Medbring gyldigt coronapas, når du skal rejse med KOMBARDO EXPRESSEN

Epidemiudvalget har besluttet, at der indføres yderligere restriktioner i form af krav om coronapas i alle fjernbusser i Danmark fra den 19. december til og med den 31. januar.

Det betyder, at alle passagerer, som rejser med fjernbusser, skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Alle KOMBARDO EXPRESSENS busruter er fjernbusser, og du skal derfor kunne fremvise gyldigt coronapas, når du skal rejse med alle KOMBARDO EXPRESSENS busruter.

Følgende accepteres som gyldigt coronapas:

 • Færdigvaccineret med en godkendt vaccine.
 • Fremvisning af en negativ covid-19 test (PCR-test, som er højst 72 timer gammel, og hurtigtest, der er højst 48 timer gammel).
 • Fremvisning af bevis for tidligere smitte i form af en positiv PCR-test. Bevis for dette skal være udfærdiget tidligst 14 dage efter den positive test og er gyldig i højst 180 dage fra det positive testsvar.

Så husk, at have dit coronapas klar inden du skal rejse med KOMBARDO EXPRESSENS busser.

Nye corona-regler

Nye corona-regler for rejsende til og fra Bornholm

Rejsende med KOMBARDO EXPRESSEN til og fra Bornholm er undtaget testkrav ved den svenske grænse.

Når du rejser med KOMBARDO EXPRESSEN til og fra Bornholm, skal du ifølge de danske restriktioner kunne fremvise et gyldigt coronapas, inden du stiger på bussen. Men du behøver IKKE at fremvise en negativ covid-19 test for at køre med bussen gennem Sverige. 

Særligt lempede regler for rejsende mellem Ystad og Rønne

Sverige har indført nye indrejseregler fra tirsdag den 28. december 2021. Udenlandske statsborgere over 12 år skal også fremvise en negativ covid-19 test, som højst må være 48 timer gammel – også selvom man er vaccineret.

Du, som rejser med KOMBARDO EXPRESSEN på ruter, der sejler med BORNHOLMSLIHNJEN mellem Ystad og Rønne, er undtaget denne regel og skal derfor ikke fremvise en negativ test ved grænsen til Sverige. Du skal blot fremvise din busbillet til KOMBARDO EXPRESSEN som dokumentation for din transitrejse gennem Sverige.

Udvidet fleksibilitet på billetterne

Nu kan du ændre dine billetter i seks måneder

Corona er desværre stadig iblandt os, og epidemien er en faktor, som vi må tilpasse os efter. KOMBARDO EXPRESSEN vil gerne hjælpe dig lidt ekstra i en usikker tid, hvor det kan være svært at lægge planer på forhånd. 

Derfor giver vi dig nu muligheden for at ændre i dine billetter i hele seks måneder frem. Det gælder også de billetter, du allerede har købt.

Det betyder, at du kan flytte din billet og bruge den til en hvilken som helst afgang, og det kan du gøre i op til seks måneder frem fra den oprindelige rejsedato. Den eneste betingelse er, at din billet er købt og ændret inden den 31. marts 2022 kl. 23:59. 

Du kan derfor roligt booke rejsen allerede i dag, selvom dine planer måske ændrer sig. Du skal blot huske at ændre billetten inden det planlagte afrejsetidspunkt.

Hvis du flytter din billet, skal du betale vores sædvanlige ændringsgebyr samt den eventuelle prisforskel mellem din oprindelige billet og den nye. 

Krav om mundbind i den kollektive trafik

Husk mundbind eller visir

Myndighederne gjort det obligatorisk at bære mundbind eller visir i den kollektive trafik. Det er derfor et krav, at du medbringer dit eget mundbind eller visir for at du kan rejse med KOMBARDO EXPRESSENs busser.

Mundbind eller visir skal bæres under hele rejsen, både i KOMBARDO EXPRESSENs busser og ombord på færgerne. Du må kortvarigt tage mundbindet af, når du skal spise eller drikke - husk at tage mundbindet på igen, når du er færdig.

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet. Rejsende, som ikke kan fremvise gyldig dokumentation for fritagelse af mundbind eller visir kan ikke rejse med.

 

Tryghedstiltag

 • Øget hygiejne og afspritning

  Vi spritter bussens overflader af inden opsamling af passagerer. Der er desuden håndsprit til rådighed ombord på både KOMBARDO EXPRESSEN og på færgerne.
 • Færgen dræber vira i luften

  MOLSLINJEN og BORNHOLMSLINJENs ventilationsanlæg uv-belyser luften og dræber luftbårne bakterier og vira.
 • Afskærmning på færgen

  Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus ombord på færgen.

Tryghed i luften

Uv-kanon dræber virus på færgen

For at gøre rejsen med MOLSLINJEN ekstra tryg, har færgerne taget et nyt våben i brug: Ultraviolet belysning af luften i færgernes ventilationsanlæg, der dræber virus og bakterier i luften.

Uv-bestrålingen i ventilationen er en meget effektiv måde at forhindre spredning af virus ombord.

Sammen med tiltag som grundig hygiejne, bedre plads ombord samt krav om at bære mundbind, bliver rejsen ekstra tryg for alle. 

 

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Kontakt os

Har du spørgsmål? Kombardo!

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her! 

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på billet@kombardoexpressen.dk eller ringe på telefon 70 10 14 18 i vores åbningstid som er mandag-lørdag 08.00-18.00 og søndag 09.00-18.00. 

Vores Facebook-side er desuden bemandet alle hverdage mellem kl. 8.00-16.00.