Rejs trygt med Kombardo Expressen

Kom godt frem

Rejs trygt med os

Sammen bekæmper vi corona ombord

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. Det gælder både på busrejsen og færgerejsen. Alle færger som Kombardo Expressen benytter, har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at færgerne lever op til en række strenge krav, der mindsker smitterisikoen. 

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig!

Tryghedstiltag

 • Øget hygiejne og afspritning

  Vi spritter bussens overflader af inden opsamling af passagerer. Der er desuden håndsprit til rådighed ombord på både Kombardo Expresessen og på færgerne.
 • Brug af mundbind

  Der er krav om brug af mundbind for både passagerer, chauffør og færgens besætning. Mundbindet skal bæres under hele rejsen og må kun tages af kortvarigt for at spise og drikke.
 • Sæder i samme retning

  Alle passagerer i bussen sidder på sæder, der vender samme vej. Dermed undgås det, at passagerer sidder ansigt til ansigt.
 • Færgen dræber vira i luften

  MOLSLINJEN og BORNHOLMSLINJENs ventilationsanlæg uv-belyser luften og dræber luftbårne bakterier og vira.
 • Færre passagerer

  Vi sælger kun 50 procent af billetterne på en afgang, så der kan holdes afstand ombord på bussen.
 • Afskærmning på færgen

  Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus ombord på færgen.

Krav om mundbind i den kollektive trafik

Husk mundbind

Myndighederne har gjort det obligatorisk at bære mundbind i den kollektive trafik. Det gælder også i KOMBARDO EXPRESSENs busser. 

Du skal derfor have dit eget mundbind med, som du skal bære på hele rejsen, både i KOMBARDO EXPRESSENs busser og ombord på færgen. Du må kortvarigt tage mundbindet af, når du skal spise eller drikke - husk at tage mundbindet på igen, når du er færdig. 

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Tryghed i luften

Uv-kanon dræber virus på færgen

For at gøre rejsen med MOLSLINJEN ekstra tryg, har færgerne taget et nyt våben i brug: Ultraviolet belysning af luften i færgernes ventilationsanlæg, der dræber virus og bakterier i luften.

Uv-bestrålingen i ventilationen er en meget effektiv måde at forhindre spredning af virus ombord.

Sammen med tiltag som grundig hygiejne, bedre plads ombord samt krav om at bære mundbind, bliver rejsen ekstra tryg for alle. 

 

Færre passagerer i hver bus

På grund af coronavirus sælger vi kun 50 procent af pladserne i bussen. Det betyder bedre mulighed for at skabe afstand ombord og at passagerer ikke skal sidde ansigt-til-ansigt. 

 

Vigtig information til passagerer Rønne-København

Fremvis negativ coronatest i Sverige

Sverige har indført krav om fremvisning af en negativ coronatest ved indrejse. Kombardo Expressen kører igennem Sverige for at komme til BORNHOLMSLINJENs færgeleje i Ystad, og derfor er du som rejsende til Bornholm nødt til at kunne vise en negativ test, når du rejser med Kombardo Expressen.  

Den negative test må max være 48 timer gammel, når grænsen mellem Danmark og Sverige krydses. Børn under 18 år er undtaget kravet om at fremvise en negativ test. Vær opmærksom på, at det danske coronapas for COVID-19 vaccination ikke anerkendes som dokumentation ved den svenske grænse. 

Testen kan enten være en PCR-test eller en antigentest/kviktest. Medbring også dit pas/kørekort og gerne det gule sundhedskort. 

Der gælder en række undtagelser ved akut behov for rejse, for eksempel ved presserende familiemæssige årsager eller personer, der skal gennemgå en operation.

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Kontakt os

Har du spørgsmål? Kombardo!

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her! 

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på billet@kombardoexpressen.dk eller ringe på telefon 70 10 14 18 i vores åbningstid som er mandag-lørdag 08.00-18.00 og søndag 09.00-18.00. 

Vores Facebook-side er desuden bemandet alle hverdage mellem kl. 8.00-16.00.