Rejs trygt med Kombardo Expressen

Kom godt frem

Rejs trygt med os

Sammen bekæmper vi corona ombord

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. Det gælder både på busrejsen og færgerejsen. Alle færger som Kombardo Expressen benytter, har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at færgerne lever op til en række strenge krav, der mindsker smitterisikoen. 

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig!

Tryghedstiltag

 • Øget hygiejne og afspritning

  Vi spritter bussens overflader af inden opsamling af passagerer. Der er desuden håndsprit til rådighed ombord på både Kombardo Expresessen og på færgerne.
 • Brug af mundbind

  Der er krav om brug af mundbind for både passagerer, chauffør og færgens besætning. Mundbindet skal bæres når du bevæger dig rundt eller står op. Det må tages af, når du sidder ned.
 • Sæder i samme retning

  Alle passagerer i bussen sidder på sæder, der vender samme vej. Dermed undgås det, at passagerer sidder ansigt til ansigt.
 • Færgen dræber vira i luften

  MOLSLINJEN og BORNHOLMSLINJENs ventilationsanlæg uv-belyser luften og dræber luftbårne bakterier og vira.
 • Færre passagerer

  Vi sælger kun 70 procent af billetterne på en afgang, så der kan holdes afstand ombord på bussen.
 • Afskærmning på færgen

  Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus ombord på færgen.

Du skal stadig huske mundbindet

Bær mundbind, når du bevæger dig rundt

Du skal stadig medbringe mundbind, når du skal rejse med Kombardo Expressen. Mundbind/vesir skal dog kun bæres, når du går ind eller ud af bussen, eller af/på færgen, hvis din rejse er inklusive færgeoverfart. Når du sidder ned, må du tage mundbindet af.   

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau eller med mentale eller fysiske brister, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Tryghed i luften

Uv-kanon dræber virus på færgen

For at gøre rejsen med MOLSLINJEN ekstra tryg, har færgerne taget et nyt våben i brug: Ultraviolet belysning af luften i færgernes ventilationsanlæg, der dræber virus og bakterier i luften.

Uv-bestrålingen i ventilationen er en meget effektiv måde at forhindre spredning af virus ombord.

Sammen med tiltag som grundig hygiejne, bedre plads ombord samt krav om at bære mundbind, bliver rejsen ekstra tryg for alle. 

 

Færre passagerer i hver bus

På grund af coronavirus sælger vi kun 70 procent af pladserne i bussen. Det betyder bedre mulighed for at skabe afstand ombord og at passagerer ikke skal sidde ansigt-til-ansigt. 

 

Vigtig information til passagerer Rønne-København

Testkrav ved den svenske grænse ophævet for nordiske rejsende

Fra tirsdag d. 1. juni skal rejsende fra de nordiske lande (Danmark, Norge, Finland og Island), ikke længere vise en negativ coronatest ved grænsen til Sverige.

TESTKRAV GÆLDER FORTSAT FOR REJSENDE FRA ØVRIGE EØS-LANDE
Rejsende fra andre lande end de nordiske EØS-lande skal fortsat vise en negativ test ved indrejse i Sverige. Kombardo Expressen kører igennem Sverige for at komme til BORNHOLMSLINJENs færgeleje i Ystad, og derfor er du som rejsende, fra andre lande end de nordiske EØS-lande, nødt til at kunne vise en negativ test, når du rejser med Kombardo Expressen til Bornholm. Testen må være max 48 timer gammel ved indrejse. Både en negativ PCR-test og en negativ kviktest/antigentest accepteres ved den svenske grænse. 

FIND NÆRMESTE TESTSTED
På coronasmitte.dk finder du en oversigt over alle testcentre. Se den her.

Hvis du skal booke tid til en COVID-19 test i det åbne testtilbud i Testcenter Danmark, skal du gøre det på www.coronaprover.dk

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Kontakt os

Har du spørgsmål? Kombardo!

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her! 

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på billet@kombardoexpressen.dk eller ringe på telefon 70 10 14 18 i vores åbningstid som er mandag-lørdag 08.00-18.00 og søndag 09.00-18.00. 

Vores Facebook-side er desuden bemandet alle hverdage mellem kl. 8.00-16.00.