Rejs trygt med Kombardo Expressen

Kom godt frem

Rejs trygt med os

Hvad betyder covid-19 for din rejse?

KOMBARDO EXPRESSEN har igangsat en række initiativer for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til den aktuelle udfordring med COVID-19, så du kan få en god og tryg rejse.

Hvilken indflydelse corona-situationen har for din rejse med KOMBARDO EXPRESSEN, kan du finde svar på herunder. Ønsker du mere information om, hvordan corona-situationen håndteres på færgeoverfarten, kan du læse mere her.

Vi opfordrer til, at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring brug af mundbind i den kollektive trafik samt de generelle råd for at forebygge smitte. Derudover beder vi dig tage hensyn til de andre rejsende på rejsen.

Krav om mundbind i den kollektive trafik

Husk mundbind

Myndighederne har gjort det obligatorisk at bære mundbind i den kollektive trafik. Det gælder også i KOMBARDO EXPRESSENs busser. 

Du skal derfor have dit eget mundbind med, som du skal bære på hele rejsen, både i KOMBARDO EXPRESSENs busser og ombord på færgen. Du må gerne tage det af, når du skal spise eller drikke. 

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Kombardo!

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her! 

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på billet@kombardoexpressen.dk eller ringe på telefon 70 10 14 18 i vores åbningstid som er mandag-lørdag 08.00-18.00 og søndag 09.00-18.00. 

Vores Facebook er desuden bemandet alle hverdage mellem kl. 8.00-16.00.