Få adgang til de bedste tilbud

Tilmeld Kombardo Expressens nyhedsservice

Tilmeld dig Kombardo Expressens nyhedsservice og få direkte besked via e-mail, SMS og Facebook om tilbud, sjove konkurrencer, nyheder eller information relateret til dine rejser.

Når du tilmelder dig, accepterer du betingelserne, og giver lov til at vi må kontakte dig via e-mail, SMS og Facebook. Vi passer godt på dine data, og deler dem aldrig med andre.

Kombardo Expressens nyheder udsendes cirka en gang om måneden, og du kan når som helst afmelde dig igen.

Kombardo!

Velkommen

Se Kombardo Expressen betingelser for nyhedsservice

Nyhedsservice

Betingelser for Kombardo Expressen nyhedsservice

Hvad kan du forvente at modtage
Når du tilmelder dig nyhedsbreve og SMS-service fra Kombardo Expressen giver du tilladelse til, at MOLSLINJEN A/S, som driver KOMBARDO EXPRESSENs nyhedsservice, hjemmeside og apps, må bruge din e-mail adresse og mobilnummer til at sende dig beskeder vedrørende vores ruter. Disse kan omfatte følgende:

E-mail:
Når du afgiver din e-mail adresse, accepterer du at modtage:
- Nyhedsbreve pr. e-mail med nyheder, tilbud, kampagner, konkurrencer og øvrige henvendelser såsom eventuelle muligheder for at opnå rabat andre steder med din billet til KOMBARDO EXPRESSEN.
- Service-e-mails, herunder velkomstmails, påmindelser, samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for. 
- Målrettede budskaber via Facebook, herunder nyheder, tilbud og konkurrencer
- Herudover sendes adfærdsbaserede meddelelser såsom uafsluttede bookinger, produktinformationer samt øvrige målrettede servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service- e-mails, hvilke du ligeledes accepterer.

Kommer der fremover andre relevante produkter og samarbejdspartnere, må vi benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig.

SMS:
Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:
- SMS’er med gode tilbud og kampagner samt nyheder og konkurrencer
- Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke og/eller profil samt din e-mail og købshistorik.
- Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom produktinformationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS’er, hvilke du ligeledes accepterer.
 
Dine oplysninger
I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig mere relevant og målrettede information. Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):
Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er, samt til at sortere budskaber og tilbud efter relevans ift. din bopæl. 
Rejseformål benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende produkter og tilbud, samt til at sammensætte tilbud, som passer bedst til behovene på denne type rejser.
Navn vil blive anvendt til at øge kvaliteten af vores korrespondance med dig.
Købs- og rejsehistorik vil blive anvendt til at informere dig om andre produkter, som kunne være interessante for dig, samt til at give mulighed for at genkøbe tidligere købte produkter og relaterede varer ud fra tidligere køb.
Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde de forskellige typer e-mails og andre typer direkte kommunikation fra KOMBARDO EXPRESSEN, såfremt de ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig hver mailtype separat ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails eller ved at skrive til kombardo@kombardoexpressen.dk. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer fra du klikker på afmeldingslinket, til det er slået igennem i alle vores systemer. 
 
Personoplysninger
MOLSLINJEN A/S gemmer din tilmelding til KOMBARDO EXPRESSENs nyhedsbrev- og SMS-service, samt de oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig og når du opdaterer din profil, eksempelvis ifm. konkurrencer. Samtidig registrerer MOLSLINJEN A/S tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, vi sender til dig, bedst muligt. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og servicemeddelelser og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.
Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte eller du ønsker dem slettet. 
Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores websteder og vores apps til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vedrørende din digitale adfærd anvendes 3. parts værktøjer til sporing og tracking af din adfærd på hjemmesiderne og øvrige egne medier, eksempelvis vores apps.
Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning, eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Klagemyndigheden i Danmark er Datatilsynet.
 
Generelt
Disse betingelser dækker kombardoexpressen.dk og alle websites, apps og andre salgskanaler, som MOLSLINJEN A/S ejer og/eller administrerer. MOLSLINJEN A/S er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.
Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte molslinjen@molslinjen.dk
 
Vilkår og betingelser for konkurrencer hos MOLSLINJEN A/S
De oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencer på MOLSLINJENs hjemmesider, herunder kombardoexpresssen.dk, gemmes og benyttes på samme måde og med samme formål som ovenfor angivet, samt til at kontakte vinderne 
 
Ejerskab og databehandling
Dataejer af alle indsamlede data er, MOLSLINJEN A/S, Hveensgade 4, 8000 Århus C, CVR-nr. 17881248, Tlf: 70 10 14 18.
Databehandler på vegne af MOLSLINJEN A/S er Loyalitetsbureauet, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N, tlf. 87 300 333, samt Novicell, Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg, tlf. 86 19 05 50. 
 
Adresse
MOLSLINJEN  A/S
Hveensgade 4
8000 Århus C 
Telefon: +45 70 10 14 18
E-mail: molslinjen@molslinjen.dk

Betingelser er gældende pr. 22.01.2019